Culy weekend

Door Nancy van Culy

Culy weekend: pumpkin pie 🎃 stoofperen 🍐 kerst met Donna Hay 🎄

#13・
17

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat Culy weekend jouw e-mailadres zal ontvangen.

Culy weekend
Culy weekend: pumpkin pie 🎃 stoofperen 🍐 kerst met Donna Hay 🎄
Door Nancy van Culy • Editie #13 • Bekijk online
Zet de croissantjes maar klaar, het is namelijk weer zaterdagochtend en dus tijd voor een lekkere dosis food nieuws van Culy. We bieden je volop inspiratie voor een nieuwe eetweek, met een lekkere dosis food nieuws van Culy.
Halloween staat voor de deur en dat is voor ons het perfecte excuus om weer de keuken in te duiken (als we al een excuus nodig hadden…). Zo maakten we spookachtige Halloween brownies en een verslavend lekkere pumpkin pie (zie onder). Maar we zijn stiekem ook al bezig met Kerstmis, dankzij Donna Hay. De Australische kok lanceert namelijk een heerlijk kerstkookboek waar we de komende tijd recepten uit mogen delen. We verkeren dus voorlopig nog wel even in feestsferen - en dat vinden we helemáál niet erg…

Pumpkin Pie à la Milk Bar
Je hoorde ‘m al voorbijkomen op Sublime (als je ’t nog niet wist: Culy is daar elke vrijdag rond 16:45 te horen bij Johnny’s Friday): we maakten een pumpkin pie à la de beroemde Milk Bar Pie (vroeger 'crack pie’ geheten). Smeuïge pompoen, warme specerijen en een hoog verslavingsgehalte: je bent gewaarschuwd.
De best gelezen artikelen van deze week 🔥
Deze week waren we in de ban van…
Negroni Sbagliato
De klassieke Negroni heeft ook een fout broertje: de Negroni Sbagliato (“with prosecco in it”) en dat is ineens dé nieuwe it-cocktail van ‘t moment. Wat maakt dit drankje zo lekker fout? En wat heeft het met de hitserie House of Dragon te maken? Culy vertelt je alles over de Negroni Sbagliato.
Frikadelpan
Zelf bouillon maken: hoe doe je dat? Dé tips & tricks
Kooktip: voeg een schepje suiker toe aan je vlees – net als de chefs
Aardappel-kruidenbroodkrans uit het nieuwe kerstkookboek van Donna Hay
Ingredient van de week: (stoof)peren
Het is weer stoofperenseizoen! En dat stemt ons heden blij. Want stoofperen zijn niet alleen heel erg lekker, je kunt er ook nog ‘es een heleboel mee. Maar voordat je de kruidige peertjes kunt eten, moet je ze eerst (lekker) bereiden. Wij geven je alle tips voor stoofperen koken. Maak je meteen ook de spooky exemplaren uit dit Halloween recept.
Als je dit weekend één recept maakt...
… maak dan onze pindakaasnoodles. Met dit recept heb je meteen de beste en makkelijkste versie ooit te pakken. Maar wel weer ontzettend lekker natuurlijk.
Dit was ‘m weer voor deze week. Heel veel eet- en drinkplezier en tot volgend weekend! Liefs van team Culy
PS. Volg je ons al op InstagramFacebook en Pinterest?
Wil je team Culy bereiken? Mail dan naar [email protected].
Vond je deze editie leuk?
Nancy van Culy

De lekkerste manier om je weekend te beginnen? Met de weekendnieuwsbrief van Culy natuurlijk!

● Meer dan 10.000 subscribed foodies 🥐
● Start je weekend goed met het lekkerste van Culy 🍝
● Mis nooit een slimme kooktip/recept/interview 💫
● Altijd op de hoogte van het laatste food nieuws 👀

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Nancy van Culy met Revue.