Bekijk profielpagina

Culy weekend: nieuwe culinaire hitserie 🍔 Maak 'n butter board 🥞 Vitaminerijk eten 🍊

Culy weekend
Culy weekend: nieuwe culinaire hitserie 🍔 Maak 'n butter board 🥞 Vitaminerijk eten 🍊
Door Nancy van Culy • Editie #10 • Bekijk online
Zet de croissantjes maar klaar, het is namelijk weer zaterdagochtend en dus tijd voor een lekkere dosis food nieuws van Culy. We bieden je volop inspiratie voor een nieuwe eetweek, met een lekkere dosis food nieuws van Culy.
Op de redactie kijken we zo'n beetje álle films en programma’s die over eten gaan, maar zo'n toffe serie als ‘The Bear’ hadden we nog niet eerder gezien. In Amerika raken ze er niet over uitgepraat en wij zijn dan ook blij dat je ‘m eindelijk in Nederland kunt kijken. En als je die dan toch aan het bingewatchen bent; maak er meteen zo'n verrukkelijk butter board bij.
🍔🍷🥟🍗🌶

Deze Culy-serie wil je vanavond nog bingen 🎬
Het gebeurt niet vaak dat we unaniem razend enthousiast zijn over een serie, hier op de Culy-redactie. Maar het is toch echt zo ver. The Bear is een serie over een restaurantkeuken met ingrediënten die je nooit eerder bij elkaar hebt geprobeerd. Een mix van alles wat je nodig hebt om verzadigd te raken en waar je tegelijkertijd alleen nog maar hongeriger van wordt. Hongerig naar een volgende aflevering vooral.
De best gelezen artikelen van deze week 🔥
Deze week waren we in de ban van…
Raspatat: wat is het en hoe wordt 't gemaakt?
Raspatat: het leek even dat deze snackbarspecialiteit een beetje naar de achtergrond verdween, maar tot onze grote vreugde zien we ‘m de laatste tijd weer vaker voorbij komen. En daarmee rijst ook de vraag: wat is Raspatat precies en hoe wordt het gemaakt?
Is je tomatensaus te zuur? Met deze truc los je dat op (nee, geen suiker!)
De beste plekken om lekker te eten in Disneyland Paris
Welk eten bevat de meeste vitamines?
Pistachepasta is de Italiaanse delicatesse die we overal op willen smeren
Food trend alert: ken jij het butter board al?
Ook al klinkt ‘ie een beetje als dé nieuwste glibberige watersport, het is toch echt een trend om op te eten; als het even kan tijdens de borrel of brunch. Het mooie van alles: een butter board (of boterplank) maak je zo indrukwekkend als je zelf wilt of met wat je op dat moment in huis hebt.
Hotspot van de week: Chateau Amsterdam
Ken jij urban winery Chateau Amsterdam al? In vijf jaar tijd groeide dit project uit zijn jasje, waardoor de wijnmakers nu een nieuwe locatie van 3000 m2 aan wijnmakerij, wijnbar, wijnwinkel én Restaurant Chateau Amsterdam hebben geopend. Culy ging het ontdekken.
Als je dit weekend één recept maakt...
…maak dan deze portobelloburger met wasabimayo, pickles en gefrituurde uitjes. Werkelijk zó sappig dat je dat vlees voor geen goud van de wereld mist.
Dit was ‘m weer voor deze week. Heel veel eet- en drinkplezier en tot volgend weekend! Liefs van team Culy
PS. Volg je ons al op InstagramFacebook en Pinterest?
Wil je team Culy bereiken? Mail dan naar [email protected].
Vond je deze editie leuk?
Nancy van Culy

De lekkerste manier om je weekend te beginnen? Met de weekendnieuwsbrief van Culy natuurlijk!

● Meer dan 10.000 subscribed foodies 🥐
● Start je weekend goed met het lekkerste van Culy 🍝
● Mis nooit een slimme kooktip/recept/interview 💫
● Altijd op de hoogte van het laatste food nieuws 👀

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Nancy van Culy met Revue.