Bekijk profielpagina

Culy weekend: Jamie Oliver 👨‍🍳 shakshuka 🍳 Ixta Belfrage en meer...

Culy weekend
Culy weekend: Jamie Oliver 👨‍🍳 shakshuka 🍳 Ixta Belfrage en meer...
Door Nancy van Culy • Editie #6 • Bekijk online
Zet de croissantjes maar klaar, het is namelijk weer zaterdagochtend en dus tijd voor een lekkere dosis food nieuws van Culy. We bieden je volop inspiratie voor een nieuwe eetweek, met een lekkere dosis food nieuws van Culy.
De redactie rende deze week van de ene Culy-held naar de andere: na de heerlijke nieuwe recepten van Jamie Oliver mochten we aan tafel met het Britse kooktalent Ixta Belfrage (de protegé van Ottolenghi) ter ere van haar nieuwe boek MEZCLA. Het interview lees je binnenkort op Culy, maar van haar recepten voor Mexicaanse chilles rellenos, een Braziliaans geïnspireerde Moqueca visschotel en gebakken kool met mango-harissasalsa kun je nú alvast genieten.
Heb een heerlijk weekend! 🥐
Nancy van Batenburg, hoofdredacteur Culy

Culy loves Ixta! ❤️
Culy's Winnie en Nancy met Ixta Belfrage (midden)
Culy's Winnie en Nancy met Ixta Belfrage (midden)
Dit wil je lezen: alles over shakshuka
We LOVE shakshuka! Daarom vertellen we alles over de herkomst van ons geliefde gerecht én geven we een overzicht met de beste shakshuka recepten.
De best gelezen artikelen van deze week 🔥
Deze week waren we in de ban van…
De nieuwe Jamie is er!
Van cajun kip uit de oven tot aan baked citroen cheesecake en pasta met gerookte zalm, spinazie, lente-ui, citroen, hüttenkäse en parmezaan: het is weer ultiem genieten geblazen met het nieuwe kookboek van Jamie Oliver: EEN.
Een nieuw seizoen van Chef's Table: pizza!
Het kan echt: deze gerechten maak je met maar 3 (!) ingrediënten
Dit is waarom je mandarijnschillen voortaan moet bewaren
Ingrediënt van de week: 'nduja 😋
Ook al bestaat ‘ie al even, we kunnen wel stellen dat 2022 hét jaar van ‘nduja is. Wij begrijpen die populariteit wel, aangezien deze Italiaanse smeerbare worst veel gerechten voorziet van pit, smaak en diepte. Maar wat kun je er allemaal precies mee? Culy biedt ‘nduja tips. Érg lekker in gebakken camembert met knoflook, tijm én ‘nduja bijvoorbeeld…
Als je dit weekend één recept maakt...
… laat het dan deze Vietnamese pizza (Bánh Tráng Nuong) zijn. Heb je nog rijstvellen over van je spring rolls? Komt dat even goed uit. Dat is namelijk de basis.
Dit was ‘m weer voor deze week. Heel veel eet- en drinkplezier en tot volgend weekend! Liefs van team Culy
PS. Volg je ons al op InstagramFacebook en Pinterest?
Wil je team Culy bereiken? Mail dan naar [email protected].
Vond je deze editie leuk?
Nancy van Culy

Weekend food newsletter for Culy

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Nancy van Culy met Revue.